Det fantastiska äventyret

Igår träffades jag, Peter och Joar för att hitta på någonting revolutionerande. Efter att vi ätit lite thailändsk mat på Tam Nak så gick vi till coop nära för att införskaffa folköl. På vägen dit kände jag och Joar ett behov att visa våran solidaritet med Peter som var drabbad av ett djävulskt skoskav. Det var så här ensko-regeln skapades som skulle gälla under resten av kvällen.


Ensko-regeln föds.

När vi var färdiga med våra inköp som bestod av tre sorters folköl (Tingsryd Pilsner, Mariestads och Three Hearts green eko lager) så började planerna inför kvällen att formas. Vi bestämde att den skulle gå i grönskans tecken. Vad detta innebar att vi skulle hitta ett antal gröna eller gemytliga platser, dricka en öl på varje ställe för att slutligen avsluta det hela med Det gröna guldet på staglabacken. Vårt första stopp blev en trevlig liten glänta med tre träd som bildade en triangel och den första ölen som testades blev Tingsryd Pilsner som senare blev utsedd till top dog.


En väldigt trevlig glänta.

Nästa stopp på vägen hittade vi i närheten av Fagrabäck där vi hittade lite skog att slå oss ner vid och det hela fortsatte med Three Hearts green eko lager som tyvärr inte nådde upp till den förra ölens storhet. Men det var ett trevligt ställe att sitta och snacka på.


Mysigt.

Det hela fortsatte med att vi traskade vidare ett bra tag, vi gick förbi hemköp och köpte lite chips och forsatte mot öster för att hitta nästa ställe att stanna på. Till sist blev vi lite trötta på att gå och trots Peters protester slog vi oss ner vid ett lugnt ställe i närheten av ett villaområde.


Fantástico!

På promenaden vidare mot nästa ställe så hittade vi en badboll som självklart togs upp i gemenskapen och vi hittade också en vägg med ett äpple på som vi aldrig sett förut. Och så, bara för säkerhets skull så tog vi en bild som vi ska ha om vi någonsin skulle få för oss att göra en skiva tillsammans. Så slog vi oss ner på ett väldigt litet berg och fortsatte ha trevligt.


Om vi någonsin gör en skiva.


Badbollen välkomnades i gemenskapen och äpplet lyste upp världen.


Show must go on.

Äventyren på vägen fortsatte, Joar hittade två bollar till som vi ratade för att de inte var nära på så fabulösa som den boll vi redan hade. Så kom vi till slut fram till serveringen vid en pizzeria som var stängd för dagen och slog oss ner för att göra ett sista stopp innan staglabergets crescendo.


Söta pojkarna, galne Peter, fötterna och skorna och avskedet, once again.

Så var det då äntligen dags att ta sig mot staglaberget men före det var joar tvungen att försöka klättra upp i en gran.


Climb, climb, climb the tree.

Till slut kom vi då fram till staglaberget och det gröna guldet serverades till massorna, som inte gillade det så jättemycket men ändå kände att det var fullständigt värt det. Eftersom smaken inte riktigt var så angenäm som man kunde önska dracks det inte så mycket men det smakades åtminstone. Vi var väldigt nöjda ändå.


Jomen, så att...

Kvällen avslutades med att vi släppte tillbaka badbollen där den hörde hemma med ett högtidligt farväl och att Peter gjorde en staty lite finare med ett par blommor, en underbar kväll helt enkelt!


Hej då bollen.


Fina blommor.

Jag hoppas det kommer fler kvällar som den här. Men ikväll blir det chill på staglabacken och möjligtvis lite deuxe, ciao!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jisses

2009-08-08 @ 18:04:03
URL: http://sagloikasaker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0