Sjukdom och ett viktigt beslut (aah!)

Större delen av veckan har gått åt till att vara lite småsjuk. En skön liten vårförkylning blev det så mest har det väl varit en ursäkt att göra lite mindre än vanligt. Min dator har hunnit avlida och återuppstå, jag har hängt med Pappa G, strumpan och Pär och idag har jag nekats ett jobb jag förmodligen skulle fått om jag haft körkort. Så nu är det officiellt; jag ska ge mig fan på att ta körkort. Så på tal om det så är här en bild på Aude när vi hade picknick förra veckan (observera den blågula tributen till fosterlandet!):


That's how we roll.

Nu ska jag dra och ta en fika med Erik och plinga iväg ett sms till min far om att övningsköra imorgon, let's do this! Fred ut.

Högskoleprov, P-fest, söndag

Long time no see bloggen, hähä. Igår skrev jag högskoleprovet vilket jag tror gick ganska okej. Hur som helst skrev jag det mest för att det var en nyttig och ändå lite rolig sak att göra. Men det ska fortfarande bli kul att se resultatet.

På kvällen besökte jag den beryktade P-festen klädd som pirat och hade en riktigt nice kväll. Vin, musik och trevliga människor utklädda till någonting på P; what more can you ask for?


Yaar! Påskkärring, pantomim och the malicious pirate.


Booyah! Pirat och Pocahontas.

En bra fest blev det i alla fall och idag har jag varit och käkat och chillat hos min far och ikväll ska jag som en sann man avnjuta kombinationen chips, dipp och film. Postar ett mer ambitiöst inlägg en annan dag, detta är allt jag orkar med idag, p-p-peace!


RSS 2.0