Oh happy day

Idag fick jag jobbet som jag sökt inom kulturföreningen där man skulle göra en förundersökning så det känns skönt att jag kommer få jobba lite i sommar åtminstone. Dessutom var jag och fikade och åt bullar med Aude och hennes mormor. Så vi satt vid hennes mormors uteplats och schtekte och hade det gött. Sen drog vi och tränade på friskis. Så en ganska konstruktiv dag blev det till slut. Nöjd Elias.

The curious activity of the day

Jag och Simon hittade våra gamla diablos som vi lekte med när vi var små i källaren och var självklart tvungna att testa dem igen. En del av våra gamla färdigheter fanns fortfarande kvar...






Jag profilerade mig som kastmästaren...


...medan Simon var bättre tekniskt sett.

Skitbra kvällsaktivitet, rekommenderas starkt! Det var fortfarande lika kul att leka med våra diablos som när vi var kids, vissa saker förändras tydligen inte. Hoho.

Shopping och ett nytt hopp

Yes, idag stack jag och min kära mor iväg på en shopping spree på Kosta outlet. Så det var bara att gå loss och köpa sig lycklig. Jag handlade ett par shorts, två par jeans, två linnen, en fleecetröja, ett par skor och sist men inte minst lite underkläder. Goda tider helt enkelt.

Dessutom fick jag igår ett samtal om möjlighet till att jobba lite i sommar och idag pratade jag med han som var ansvarig för själva arbetsplatsen. Det handlade om att göra en förstudie kring ett kulturhus kommande utbud riktat till ungdomar så det verkade som ett riktigt skönt jobb. Jag tror att mina chanser för att få jobbet är ganska goda men man vet aldrig, mina förhoppningar har ju trots allt fullkomligt demolerats förut. Hur som helst ska jag träffa arbetsgivaren på fredag så jag hoppas det går bra. Elbow out!

Grillning på Staglabacken

Igår grillade jag tillsammans med några kära vänner på Staglabacken. Solen var framme men också det viktigaste - chips och grill - var där och spred vetskapen om att nu, ja nu är det fest. Så vi grillade lite korv, umgicks så som man bör och drack lite öl och senare även den flashiga roséskumpan Peter och Felicia tagit med sig. Senare när vi gått till Deluxe träffade jag Malin och Jens med deras friends och hängde runt lite där. Fin kväll.






Aude försökte bekräfta sin position som ett coolkid och klättrade upp i ett träd.






Tobias kittlade Daniel väldigt kärleksfullt.


Vi badade i solljus...


...och Tobias och Daniel tävlade i vem som kunde se mest douchig ut.

El magnifico over and out.

RSS 2.0