Rädslan skrämmer mig

Efter att ha läst Jimmy Åkessons debattartikel i Aftonbladet så framgår det hur fruktansvärt rädd han är. Han tror bestämt att det främmande kommer att ta över fullständigt och likvidera allt som heter svenskt. Inledningsvis droppar han några fina ord som t.ex. "oikofob" för att försöka skaffa sig förtroende som en intellektuell och inte bara ännu en fördomsfull bondlurk. Han fortsätter att bygga upp sina teser förhållandevis milt och hänvisar till undersökningar hit och dit som man inte vet någonting om som säger att muslimer vill ta över allt. Sedan kommer crescendot där Åkesson beskriver islams påverkan, och jag citerar:

 "...att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött..."

Här vräker han ur sig alla sina fördomar, sitt hat och framför allt sin rädsla. Han visar inga källor som stödjer det hela utan bara babblar på. Och det skrämmer mig något fruktansvärt. Hur kan ett parti med en sådan ledare och sådana åsikter som uttrycks få så stort stöd av folket att de nästan når upp till riksdagen? Det är som om människor slutat reflektera kring saker och precis som Åkesson låter sig styras blint av rädsla. Den dag SD segrar drar jag härifrån.


Tja, ölburken Peter trampar på kan väl vara SD då. Nu går vi.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

usch usch, vill ta och riva sönder hans ansikte...vilken hemsk människa...



ha det underbart i London :D

2009-10-19 @ 21:38:30
URL: http://caisalinnea.blogg.se/
Postat av: Felicia

I will follow you. Känns som man bara väntat på att deras rätta ansikte ska visas. Jag har inte läst den än, men nu är det bannemig dags.

2009-10-20 @ 16:42:47
URL: http://sagolikasaker.blogg.se/
Postat av: Elias

Tack Kaj!



Ja, the cat is out of the bag så att säga.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0